Castigatorii turneul FineDrinks, Februarie 2011

Portalul FineDrinks.ro, sustinut de Alexandrion Grup Romania, a organizat duminica, 27 Februarie 2011, un nou turneu de pocker. Locatia a fost si in aceasta luna, Grand Casino din Hotelul Marriott, Bucuresti. Bineinteles, participantii la turneu au fost in numar de 20, si au venit din toata tara cu speranta de a iesi castigatori.

Castigatorul locului 1 a fost Minoiu Mihaita Adrian din Constanta. Locul 2 a fost ocupat de catre Varzaru Constantin Radu, iar 3 de Dumitrescu Adrian, amandoi din Bucuresti.

Minoiu Mihaita Adrian joaca pocker online de aproximativ 7-8 ani, iar pe portalul finedrinks.ro din luna ianuarie a acestui an. De cand a intrat in comunitatea finedrinks.ro a participat la turneu, si s-a clasat pe locul 10. Despre turneu, Adrian spune: „avand in vedere ca am avut si putin noroc, a fost foarte ok”, iar despre site afirma ca „este foarte ok ca web”. El ii sfatuieste pe colegii sai din comunitatea finedrinks.ro: „sa isi incerce norocul sa se califice la turneele live”.

Varzaru Constantin Radu joaca pocker pe portalul finedrinks.ro tot din luna ianuarie, iar online de un an si jumatate. Turneul i s-a parut „interesant si palpitant”, desi nu a avut parte de carti tocmai ok, iar cu banii castigati planuieste sa isi plateasca buying-ul la un turneu ce va avea loc in luna Martie. El a mai participat si la turneul din luna ianuarie, unde s-a clasat tot pe locul 2, desi jucase online doar de cateva zile. La intrebarea: „Cum ati reusit sa va clasati la doua turnee succesive pe locul 2?”, Radu a raspuns simplu: „Cu rabdare si momente favorabile!”. „Ar fi ideal daca pe viitor turneele se vor organiza cu mai multi participanti, si poate chiar intr-un alt oras decat Bucuresti, inclusiv cu stabilirea unui buying”, propune Radu. Iar pe colegii sai din comunitatea finedrinks.ro ii sfatuieste „sa se pregateasca si din punct de vedere teoretic”.

Lui Dumitrescu Adrian turneul i s-a parut „foarte strans, mai ales ca ultimii doi concurenti s-au dovedit a fi destul de puternici”. Cu premiul castigat planuieste sa ii cumpere copilasul sau de 2 ani si 4 luni, tot ce mai are nevoie. El joaca pocker pe finedrinks.ro de aproximativ 2 luni si considera ca portalul este „foarte ok, palpitant si cu jucatori destul de buni”. Sfatul sau pentru cei din comunitate este „sa persevereze si sa se instruiasca in permanenta”.

Urmatorul turneu va fi anuntat de organizatori si va avea loc cel mai probabil in luna Aprilie.

This entry was posted in Zenergy and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.