Zenergy organizeaza Cupa Presei la Poker


Bucuresti, 2 Mai 2010 - Lansat in luna septembrie a anului trecut, FineDrinks.ro s-a transformat in scurt timp in cea mai mare comunitate online de jucatori de poker. Spre deosebire de alte site-uri cu acelasi profil, FineDrinks.ro „functioneaza” pe baza de credite, adica FDC (Fine Drinks Credits) pe care fiecare jucator le castiga zilnic, la logarea pe site, la turnee s.a.m.d.

In 8 luni de la lansarea site-ului, premiile acordate in turnee organizate live ajung la aproximativ 50.000 euro si „intentionam sa aducem noi surprize utilizatorilor site-ului nostru, in scurt timp” declara Andreea Guidea, Managing Partner Zenergy, explicand mai departe.

„Odata cu turneul de pe 1 Mai destinat utilizatorilor site-ului nostru, si observand interesul crescut fata de site al profesionistilor din domeniu, am decis ca a venit momentul sa lansam si Cupa Presei la Poker.

Pokerul este un sport jucat de foarte multi barbati din Romania iar interesul este imediat. Ceea ce este surprinzator insa este ca avem printre participanti si din ce in ce mai multe femei. Atunci cand am lansat invitatia presei, raspunsul a fost unul extrem de pozitiv. Speram asadar sa construim o traditie!”

„Am crezut in acest proiect inca din momentul prezentarii sale, cu 6 luni inainte de lansare. Site-ul are o evolutie satisfacatoare, dar cum noi ne dorim intotdeauna mai mult, intelegem sa aducem niste imbunatatiri pe care, cu siguranta, toata lumea le va aprecia.” a declarat Gyuri Eperjessy – Director Comercial Alexandrion Grup Romania.

FineDrinks.ro este primul site, unde, in mod gratuit, joci poker si alte jocuri de tip cazino.

Dupa succesul primului turneu live din luna decembrie 2009, cu premii in valoare de peste 25.000 de euro, am decis sa reeditam evenimentul, intr-un context specific zilei de 1 Mai, la mare. Noutatea pe care am adus-o este invitatia lansata presei de a ni se alatura, intr-un turneu separat de cel destinat utilizatorilor site-ului.

Prima Cupa a Presei pe Poker din Romania i-a avut asadar ca participanti pe:

- Andrei Niculescu, Sef Departament Fotbal International la Gazeta Sporturilor

- Nicu Badescu, Redactor la Prosport

- Clara Ilie, Jurnalist la Libertatea

- Gabrilea Pavel, Reporte la Digi Sport

- Liviu Chirita, Redactor Sef Sport la CanCan

- Diana Beciu, Redactor la Can Can

- Elena Stoichita, Redactor Sef la OK Magazine

- Tudor Mihaita, Comentator Sport la Sport.ro

- Silviu Bostan, Redactor la Evenimentul Zilei

- Valentin Nicolici, Reporter Special la Star

Norocosii castigatori sunt :

Locul III : Tudor Mihaita, Comentator Sport la Sport.ro

Locul II : Liviu Chirita, Redactor Sef Sport la CanCan

Locul I : Silviu Bostan, Redactor la Evenimentul Zilei

FineDrinks.ro este o platforma online unde oricine poate juca gratuit, sponsorizata de Alexandrion Grup Romania. Pe langa jocurile de noroc, site-ul finedrinks.ro este conceput pentru a crea o comunitate a celor pasionati de jocuri, un loc de intalnire si de relaxare accesibil oricui.

This entry was posted in Zenergy and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.